Galaxy S23 avtäcks den 1 februari

Samsung kommer visa sina nya telefoner i Galaxy-serien den första februari kl. 19:00. Mest intressant är såklart flaggskeppet S23 Ultra där Samsung som vanligt inte kommer spara på krutet. Inför presskonferensen har Samsung hintat om att fokus kommer ligga på fotografering av natthimlen och mörkerfotografering. Vi förväntar oss också att huvudkameran kommer bestå av en sensor på 200mpx.

Det ryktas också om att Samsung äntligen kommer skeppa samtliga modeller med Qualcomms toppchip Snapdragon 8 Gen2 i hela världen istället för att en del regioner (som Europa) tvingas få deras egna Exynos-chip som historiskt har visat sig vara både mindre kraftfullt samt mindre energieffektivt än Qualcomms alternativ.

Telefonerna kommer också ha lite nya färger och rykten skvallrar om att färgerna kommer vara något ljusare i sin ton den här gången. Priset kommer med största sannolikhet bli något mer jämfört med förra året på grund av inflationen.

Samsungs presskonferens kan ni se live här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *