Nu kan du ladda ner ChatGPT till din Mac

Apples AI-satsning som de kallar för Apple Intelligence kommer inte komma till Europa det här året och frågan är om vi kommer få ta del av funktionerna överhuvudtaget. Vi kan i alla fall trösta oss med att vi nu kan ladda ner ChatGPT som app till Mac. Det kan ni göra på den här länken.

Vad finns det då för fördelar med att ladda ner appen istället för att använda programmet via hemsidan? Vi frågade ChatGPT det och fick detta till svar:

Att ha ChatGPT tillgänglig som en nedladdningsbar applikation på Mac erbjuder flera fördelar:

1. Offline-Access: Användare kan nu använda ChatGPT utan att vara beroende av en internetanslutning, vilket är särskilt användbart i situationer med begränsad eller ingen nätverksåtkomst.

2. Snabbare Prestanda: Genom att köra ChatGPT lokalt på Mac kan svarstiderna förbättras, vilket ger en smidigare och mer responsiv användarupplevelse.

3. Integrerad Arbetsflöde: Med ChatGPT direkt på din Mac kan du enkelt integrera AI-assistenten i ditt dagliga arbetsflöde, vilket gör det enklare att hantera uppgifter som skrivande, redigering och dataanalys.

4. Säkerhet och Sekretess: Genom att ha en lokal kopia av ChatGPT kan användare ha större kontroll över sina data, vilket kan bidra till ökad säkerhet och sekretess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *