Jabra uppdaterar sina flaggskeppshörlurar gratis

Flaggskeppen Jabra Elite 8 Active och Elite 10 nya uppdateringar ska göra användarupplevelsen ännu bättre. Elite 10 får klarare samtalsljud i högljudda miljöer med förbättrad ANC, medan Jabra Elite 8 Active får förbättrad ANC och HearThrough för blåsiga miljöer.

Jabra meddelade i januari att deras senaste true wireless-hörlurar, Jabra Elite 8 Active och Elite 10, under våren kommer att få en rad upplevelseförbättrande uppdateringar. Uppdateringarna blir tillgängliga via appen Jabra Sound+ idag, tisdagen den 26 mars. Uppdateringarna ska inte bara höja ljudkvaliteten utan även förbättra den övergripande funktionaliteten och användbarheten hos Jabras senaste generation av öronsnäckor.

Elite 10
Jabras bekvämaste öronsnäckor får förbättrat ljud med nya AI-baserade algoritmer för distraktionsundertryckning som specifikt förbättrar brusreduceringen i frekvensområdet för den mänskliga rösten. Det innebär att människoröster runtomkring kommer att stängas ute bättre, vilket skapar en bättre samtalskvalitet. Dessutom har Jabra lagt till ANC under samtal för att göra samtalsupplevelsen ännu bättre. Användarna kan förvänta sig upp till dubbelt så bra blockering av bakgrundsljud, vilket optimerar samtalsklarheten för livliga miljöer som kontor, restauranger och livliga gator, vilket garanterar oavbrutna samtal.

Elite 8 Active
Världens tuffaste öronsnäckor får förbättrad ANC och HearThrough-upplevelse i blåsiga förhållanden, genom en mjukvaruuppdatering som använder dubbelmikrofonteknik för att upptäcka vindbrus bättre. I den nya programvaruversionen används båda de externa mikrofonerna för att säkerställa mer exakt detektering av vindstyrka och smidigare övergångar till vindläge. Den förbättrade musikupplevelsen och medvetenheten ska ge en bättre upplevelse när du springer eller tränar utomhus. 

Uppdateringar skickas ut via Jabra Sound+-appen och är tillgängliga för alla användare, befintliga och nya, via en smidig uppdatering utan kostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *