Beyerdynamic släpper två nya lyxlurar

Beyerdynamic är kända för att inte spara på krutet när det kommer till både bygg- och ljudkvaliteten. Nu lanserar de tyska ljudmästarna nästa generation av deras flaggskeppslurar XELENTO remote och XELENTO wireless.

XELENTO är handgjorda in-ear-lurar för audiofiler som inte vill tumma på ljudet utan att för den sakens skull använda kåplurar. Elementen är 11 mm stora och lurarna är certifierade med Hi-Res Audio och Hi-Res Audio Wireless. För att säkerställa en perfekt passform kommer lurarna med silikonproppar i sju olika storlekar, samt skumproppar i tre storlekar. Materialvalen innefattar bland annat detaljer i 24-karats guld.

Båda lurarna kommer med 35 mm-jack och mikrofoner för telefonsamtal, men det finns skillnader mellan remote- och wireless-versionerna. XELENTO remote är trådbundna och kommer kosta 999 dollar, vilket bör innebära runt 11.000 svenska kronor. Till skillnad från XELENTO remote är XELENTO wireless bestyckad med Bluetooth 5.2 och en batteritid på 14 timmar. Remote-versionen stödjer LHDC, Qualcomm® aptX™ HD och aptX™ Adaptive. Dessa kostar 1199 dollar, eller drygt 13.000 svenska kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *