Jabra lanserar nya hörlurar i Connect-serien

Den danska hörlursgiganten Jabra har under det senaste året lanserat ett gäng olika lurar där det senaste bidraget är Jabra Elite 5 (på grund av leveransstrul från Danmark har en recension än så länge uteblivet, men vi kommer förhoppningsvis få ett testexemplar inom kort).

Nu lanserar Jabra lurarna Connect 5t som är baserade på just Elite 5, men till skillnad från sina syskon i Elite-serien är Connect 5t mer nischar mot distansarbete. Lurarna erbjuder sex mikrofoner för ett så klart samtalsljud som möjligt, hybrid-ANC och vindbrusdämpning för att stänga ute maximalt med omgivande buller samt Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair för snabb hopkoppling. Man kan också ansluta dem till två enheter samtidigt. Batteritiden uppges till 7 timmar för lurarna och laddningsfodralet håller tre fulla laddningar ytterligare. De är IP55-klassade så att man kan använda dem utomhus när det regnar.

Utöver hörlurarna och laddningsfodralet ingår en laddningsplatta. Priset för Connect 5t är 1799 kronor och de går att köpa från och med mitten av oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *