Tävling – Vinn AZ40 True Wireless

Vår förra tävling där vi tävlade ut ett par NiTRO-X Hybrid från Sound by Sweden till ett värde av 1899:- är nu avgjord. Vi fick in över 250 bidrag till tävlingen och genom en slumpgenerator fick vi fram en vinnare som är kontaktad. Stort grattis!

Ni som inte vann får här en ny chans att vinna hörlurar, men den här gången kan ni vinna ett par välljudande True Wireless-lurar från hifi-kungarna Technics, närmare bestämt AZ40 värde 1499:-!

Tävlingen är precis som förra gången en ”följ, gilla, tagga-tävling” på Instagram. För att vara med i dragningen ska du följa Techsajten på Instagram, gilla tävlingsinlägget samt tagga tre av dina vänner. Då är man med och tävlar om hörlurarna. För att öka dina chanser ytterligare och få ännu ett nummer i dragningen kan du tagga ytterligare tre vänner. Det kan du göra så många gånger du vill (så länge det är olika vänner varje gång) och för varje gång du taggar tre vänner får du ett till nummer till dragningen.

Tävlingen avslutas den 30 september kl. 23:59. Bidrag efter det räknas inte. Då kommer en slumpgenerator välja en vinnare som alltså kammar hem ett par AZ40 från Technicsi Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *