Netatmo visar upp smarta dörrlås och kameror

Under IFA-mässan visar mängder av utställare upp sina senaste, och kommande, produkter. En av dessa utställare är Netatmo som har nischat sig inom smarta hem-produkter. Utöver smarta säkerhetskameror, brandvarnare, termostater, videodörrklockor, luftkvalitetsmätare och väderstation har de visat upp ett smart dörrlås utan nycklar där man öppnar upp låset med hjälp av låsbrickor eller sin mobiltelefon.

Man kan enkelt lägga till nya smarta nycklar och behöver inte uppsöka någon låssmed, och det går lika enkelt att inaktivera borttappade eller stulna nycklar. Det smarta dörrlåset är också utformat för att motstå fysiska och elektroniska attacker, och är certifierad av ”de strängaste fysiska och digitala säkerhetscertifieringarna i branschen”.

Bild: Netatmo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *