Jabra lanserar Elite 5

Jabra är en av de mest rutinerade och flitigaste aktörerna när det kommer till True Wireless-lurar. Under IFA-mässan i Berlin har de visat upp de nya lurarna Elite 5.

Elite 5 erbjuder hybrid-ANC som drivs av Qualcomm QCC3050 Bluetooth-chip, alltså aktiv brusreducering med mikrofoner på både insidan och utsidan av snäckorna för att störa ut så mycket omgivande buller som möjligt. Elementen är 6mm stora och lurarna stödjer SBC, AAC and Qualcomm®aptX™. Om man vill anpassa ljudet kan man göra det i equalizern i Jabras utmärkta app. Lurarna använder, precis som storasyskonen Elite 7 Active och Elite 7 Pro, sex mikrofoner under samtal för att reducera vindljud.

Bild: Jabra

Elite 5 är IP55-klassade, vilket innebär att de är damm- och spolsäkra. De kan också kopplas ihop med två olika enheter samtidigt. Batteritiden ligger på 7 timmar med ANC påslaget, och fodralet håller tre fulla laddningar. Lurarna stödjer snabbladdning där tio minuter ger en timmes batteritid, och fodralet kan laddas trådlöst.

Jabra Elite 5 finns ute nu och kostar 1699 kronor. Ni kan läsa mer om lurarna på www.jabra.com/elite.

Bild: Jabra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *