Apple visar upp nya iPhone den 7 september

Läckorna visade sig vara sant. Apple har nu bekräftat att de kommer visa sina nya iPhone-produkter den 7 september.

Det ryktas om att Apple kommer visa fyra nya modeller av iPhone, men någon miniversion av iPhone 14 (som vi har fått de senaste åren) verkar vi bli utan i år. Istället kommer vi få en iPhone 14 med lika stor skärm som hos iPhone 14 Pro Max, fast utan det som gör Pro till just Pro. Det ryktas också om att bara Pro-modellerna kommer få en ny 48mp-kamera, ett nytt A16-chip, en dynamisk uppdateringsfrekvens från 1Hz till 120Hz och bli av med den karakteristiska notchen i toppen av skärmen.

Utöver iPhone 14-serien förväntas Apple visas upp tre versioner av iWatch 8 och nya AirPods.

Presskonferensen, som sänds från Steve Jobs Theatre i Apple Park, kommer man kunna följa via en livestream.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *