Sennheiser släpper Momentum Wireless 4

Utlovar dubbelt så bra batteritid som konkurrenterna

Den 23 augusti släpper Sennheiser sina nya flaggskeppslurar Momentum Wireless 4. Man lockar bland annat med klassledande ”audiofilljud”. De har 42mm stora element och stödjer SBC, AAC, aptX™, aptX adaptive™. Man kan också anpassa ljudet med hjälp av en equalizer i den medföljande appen. Dessutom har de en adaptiv aktiv brusreducering som anpassar sig efter omgivningen och en batteritid på upp till 60 timmar med ANC på, alltså dubbelt så mycket som Sony WH-1000xm5 erbjuder. Om batteritiden mot all förmodan skulle ta slut har hörlurarna snabbladdning där fem minuters laddning ger fyra timmars musiklyssning och de laddas fullt på två timmar.

Annat som tåls att nämna är att lurarna har Bluetooth 5.2, det går att para ihop lurarna med upp till sex olika källor samtidigt, lurarna väger in på 293 gram och kuddarna är utbytbara.

Sennheiser Momentum Wireless 3 släpptes för drygt tre år sedan och kostade vid release 4390 kr. Uppföljarna kommer ligga på 3790 kr, alltså 600 kr mindre. De kommer finnas i två färger, svart och vitt, och går att förboka nu.

Bild: Sennheiser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *