Inmotion visar upp världens snabbaste EUC den 11 augusti

Världens största tillverkare av självbalanserade elektriska enhjulingar (EUC), Inmotion, har under juli visat upp sin kommande värstingmodell V13, även kallad för Challenger. Motorn har en teoretisk topphastighet på över 140 km/h och kommer med största sannolikhet bli världens snabbaste elektriska enhjuling.

Elektriska enhjulingar har den senaste tiden kantats av diverse konstruktionsfel. Inmotions föregående modell V12 drogs med problem med moderkortet, vilket gjorde att enhjulingen kunde stängas av under färd. En prototyp av modellen S20 Eagle (numer S22) från konkurrenten KingSong fattade eld. Därför har Inmotion lagt ner mycket tid och resurser på att göra V13 så säker som möjligt.

Den 11 augusti kommer Inmotion visa upp V13 offentligt på deras youtubekanal och på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *